vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Turkije: Wees voorzichtig in de (grote) steden

Reisadvies Turkije: Wees voorzichtig in de (grote) steden

Reisadvies Turkije: Wees voorzichtig in de (grote) steden

Vandaag heeft het Ministerie van Buitenlandse zaken het reisadvies voor Turkije geactualiseerd. Reizigers naar (grote) steden in Turkije wordt aangeraden waakzaamheid te betrachten.

Wees waakzaam

Reizigers moeten nog steeds rekening houden met de protesten tegen de regering in Turkije die sinds 31 mei 2013 plaatsvinden. Deze zijn dan wel minder grootschalig en frequent dan de eerste dagen, desondanks moeten reizigers naar (grote) steden in Turkije waakzaamheid betrachten. Dat betekent grote menigten en demonstraties vermijden en de lokale berichtgeving te volgen.

Onrust

In Istanbul zijn vooral het Taksimplein en de wijken eromheen plaatsen waar onlusten snel op kunnen laaien. In Ankara blijven zich onlusten voordoen, maar ook hier op minder grote schaal dan voorheen. Op dit moment valt niet te voorspellen hoe lang de onrust zal voortduren.


Tip Reisverzekeringblog: Reis je naar een land waarvoor een verscherpt reisadvies geldt? Zorg dan altijd dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten. Bij problemen en/of vragen kan je 24 uur per dag contact opnemen met de hulpverleners van de Alarmcentrale.


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739