vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reizigers naar Bali moeten waakzaam zijn ivm APEC-top

Reizigers naar Bali moeten waakzaam zijn ivm APEC-top

Het ministerie van Buitenlandse zaken waarschuwt reizigers naar Bali (Indonesië) om waakzaamheid te betrachten.

Op Bali wordt er van 5 tot 7 oktober 2013 de APEC-top georganiseerd welke door extra veiligheidsmaatregelen kan leiden tot ontwrichting van het openbare leven.

De autoriteiten van de luchthaven Depasar (Ngurah Rai International Airport) hebben aangekondigd dat in verband met deze Apec-top de luchthaven op gezette tijden gesloten wordt voor commerciële vluchten. Mocht je al een vlucht geboekt hebben rond deze dagen dan is het raadzaam om contact op te nemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Tevens kunnen er zonder aankondiging demonstraties plaatsvinden. Reizigers naar Bali wordt geadviseerd om demonstraties en samenscholingen te mijden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739