vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

10 grootste ergernissen bij vliegreizen

10 grootste ergernissen bij vliegreizen

10 grootste ergernissen bij vliegreizen

Hoewel de zomervakantie het ultieme moment van ontspanning moet zijn, levert vooral de vlucht naar de vakantiebestemming voor velen toch de nodige irritaties op, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Vliegtickets.nl.

Bijna 40% van de 1.800 ondervraagden vindt te weinig beenruimte aan boord erg storend en van vluchtwijzigingen kort voor vertrek ondervinden ze veel stress. Op de bestemming irriteert de vakantieganger zich het meest aan de accommodatie. Eenmaal terug thuis zijn de irritaties weer snel vergeten, dan zijn we vooral treurig dat de vakantie alweer zo lang geleden lijkt.

Top 10 grootste ergernissen bij vliegreizen

  1. Te weinig beenruimte aan boord.
  2. Vluchtwijzigingen kort voor vertrek.
  3. Heel vroeg op moeten staan.
  4. Lange rijen bij de incheckbalie.
  5. Hoge tarieven voor parkeren bij de luchthaven.
  6. Hoge tarieven bij de horecagelegenheden.
  7. Lang wachten bij het boarden.
  8. Huilende kinderen aan boord.
  9. Het moeten betalen voor eten en drinken aan boord.
  10. De douane- en bagagecontrole.

Reisverzekeringblog tip: Heb je een vliegticket geboekt? Wij hebben een uitstekende vliegticket-annuleringsverzekering. Jouw geboekte vliegtickets zijn dan voor € 2.000,- verzekerd tegen annuleringskosten, zoals ongeval, ziekte, overlijden of werkeloosheid. De premie bedraagt slechts € 16,90 Meer weten: Annuleringsverzekering vliegticket


Irritaties op bestemming en kwelling achteraf

Tijdens de vakantie irriteren we ons het meest aan de accommodatie. Deze is niet goed of de vakantie in zijn geheel voldoet niet aan de verwachting. Een ander punt waar we ons stierlijk aan kunnen ergeren is de aanwezigheid van te opdringerige verkopers. Eenmaal terug gaan we weer aan het werk en dan stemt het de Nederlander juist weer treurig dat de vakantie alweer zo lang geleden lijkt. Regelmatig komt het druilerige weer in Nederland de gemoedstoestand ook niet ten goeden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739