vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Aardbeving Haïti

Nederlanders massaal op wintersport

Allianz Global Assistance is coördinerend Alarmcentrale. Daarom hebben zij namens de gezamenlijke Nederlandse Alarmcentrales vorige week besloten een medisch team te sturen naar Haïti.

Medisch team
Het medisch team is per transportvliegtuig, waar ook het Nederlandse reddingsteam mee wordt vervoerd, vertrokken vanuit Eindhoven. Het medisch team bestaat uit een arts, een hulpverlener en een verpleegkundige.

Beeld vormen van de situatie

De eerste taak was een beeld te vormen van de situatie van de Nederlanders in Haïti. Het aantal slachtoffers moest in kaart gebracht worden, waar zij zich bevinden en de aard van eventuele verwondingen. Het medisch team geeft de informatie over de Nederlanders aldaar door aan Allianz Global Assistance Nederland, zodat deze de familieleden in Nederland op de hoogte kunnen houden.
(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739