vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Allianz

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Aardbeving treft vakantie-eiland Rhodos in Griekenland

De Dodekanesos Eilanden, waaronder toeristeneiland Rhodos in Griekenland, zijn vanmiddag om 15:44 uur locale tijd getroffen door een aardbeving, met een kracht van 5,7 op de schaal van Richter, zo melden Amerikaanse en Turkse nieuwsbronnen.

Het epicentrum van de beving bevond zich 39 mijl (63 kilometer) van de Griekse stad van Rhodos, en ongeveer 263 mijl (424 kilometer) van Nicosia in Cyprus. Rhodos is een populair eiland bij toeristen uit Europa,

De aardbeving was ook te voelen in Athene en Zuidwest-Turkije, met inbegrip van de stad Fethiye, zo melde de Turkse nieuwszender NTV.

De aardbeving duurde ongeveer 30 seconden. Er zijn geen meldingen van schade aan gebouwen of gewonden, uit voorzorg is de elektriciteit afgesloten. Reddingswerkers zijn op weg naar de omliggende dorpen om deze te controleren op schade.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *