vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Alarmcentrale: Jongeren in de problemen op Kreta

Chersonissos op Kreta
Chersonissos op Kreta

Op de voorpagina van het Algemeen Dagblad staat een artikel waarin Alarmcentrale Eurocross zegt zich zorgen te maken over het grote aantal jongeren dat in de problemen komt op vakantie in de Griekse badplaats Chersonissos op Kreta.

De Alarmcentrale krijgt veel hulpaanvragen uit Chersonissos. Naast de bekende problemen zoals darmklachten, valpartijen met brommers en scooters, gaat het ook om ernstige misdrijven zoals geweld, beroving en zelfs aanranding en verkrachting. De meeste problemen hebben te maken met buitensporig alcoholgebruik. Alcoholvergiftiging, vechtpartijen en rijden onder invloed zijn daar het directe gevolg van.

Eenmaal in de problemen doen de jongeren een beroep op de reisverzekering en bellen de Alarmcentrale voor hulp en advies.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739