vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance benadrukt het nut van een reisverzekering.

Allianz global assistance benadrukt het nut van een reisverzekering. Nog voordat we met z’n allen massaal op zomervakantie gaan, benadrukt Allianz Global Assistance nogmaals het nut van een reisverzekering.

Doordat er nog steeds veel Nederlanders op vakantie gaan zonder een reisverzekering, krijgt de alarmcentrale  van de verzekeraar bijna dagelijks meldingen van gestrande reizigers zonder reisverzekering. In de praktijk betekent dat hoge kosten voor de gedupeerden.

Allianz Global Assistance noemt als voorbeeld de medische kosten in het buitenland. Je zorgverzekering vergoedt vaak alleen de kosten zoals die in Nederland gangbaar zijn. In de Verenigde Staten liggen die kosten soms wel tien tot twintig keer zo hoog. Dat betekent dat je zelf het verschil moet betalen.

Een ander voorbeeld is terugkeer naar Nederland bij ziekte of ongeval. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden die kosten voor 100% en dat geldt zeker voor medereizigers. Als je een reisverzekering hebt afgesloten dan speelt dit probleem niet. Ook kan je dan gratis gebruik maken van de hulp van een Alarmcentrale.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739