vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Annulatieverzekering vergeten? Contacteer ons!

Annulatieverzekering

Annulatieverzekering

Woont u in België en bent u vergeten om een annulatieverzekering af te sluiten of bent u te laat? Contacteer ons want wij helpen u!

Het komt in de praktijk nog wel eens voor dat men vergeet een annulatieverzekering af te sluiten. Dat kan vervelende financiële consequenties hebben. Toch kunnen wij u meestal wel helpen.

Bent u een annulatieverzekering vergeten? Contacteer ons in Nederland: 0031(0)55- 5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl wij kunnen u in veel gevallen helpen. U kan dan alsnog een annulatieverzekering afsluiten.

Waarom een annulatieverzekering?

Wanneer u door omstandigheden niet op vakantie kan gaan, dan wilt u een eerder geboekte reis annuleren. De reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening, de zogenaamde annulatiekosten.

Afhankelijk van het moment van annulatie kunnen deze kosten vrij fors zijn. Want als u op het laatste moment annuleert, betaalt u meestal honderd procent van de reis- of huursom. Annuleert u eerder, dan betaal je een bepaald percentage. Om dit te voorkomen kunt u een annulatieverzekering afsluiten.

Annulatieverzekering na het boeken van een reis afsluiten

Een annulatieverzekering moet meestal binnen een bepaalde periode na het boeken van de reis worden afgesloten. De reden hiervoor is dat een annulatieverzekering onzekere voorvallen dekt. Om te voorkomen dat deze verzekering alleen wordt afgesloten indien er schade verwacht wordt, hebben verzekeraars deze regel ingevoerd.

Vragen?

Vragen over een annulatieverzekering? Of bent u deze vergeten af te sluiten? Bel ons in Nederland: 0031(0)55-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739