vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Annuleringsverzekering voor niet-Nederlands ingezeten

Annuleringsverzekering voor niet-Nederlands ingezeten

Wil je een kortlopende- of doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, maar woon je niet in Nederland dan kan je tegen barrière’s aanlopen. Wij kunnen niet-Nederlands ingezetenen wél helpen met buitenlandverzekeringen. Nederlanders in het buitenland hebben bij ons de keuze uit een eenmalige annuleringsverzekering, een doorlopende annuleringsverzekering voor maximaal 2 jaar en een doorlopende annuleringsverzekering met onbeperkte looptijd.

Hoe lang je ook naar je reis hebt uitgekeken, soms zijn er onverwachte gebeurtenissen waardoor je die reis moet afzeggen. Annuleren, noemen we dat. Maar je ticket en het hotel heb je meestal al betaald. Om te voorkomen dat je dat geld helemaal kwijt bent, kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering keert uit als je plotseling je vakantie moet afzeggen. Bijvoorbeeld omdat jij of je partner onverwachts in het ziekenhuis belandt.

Kortlopende annuleringsverzekering voor Nederlanders in het buitenland

Een eenmalige annuleringsverzekering afsluiten als je in het buitenland woont kan ook, maar de reis moet wel geboekt zijn bij een Nederlandse reisorganisatie.

Wie kan de annuleringsverzekering afsluiten?

Voor deze annuleringsverzekering gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Verzekerden mogen niet ouder dan 69 jaar zijn.
  • Speciaal voor Nederlanders en/of buitenlanders die in het buitenland wonen.
  • Voor de annuleringsverzekering moet de reis geboekt zijn bij een Nederlandse reisorganisatie (bijvoorbeeld een vliegticket bij KLM).
  • Kan niet worden afgesloten voor het risico dat een (Schengen) visum wordt afgewezen.

Premie annuleringsverzekering

De premie voor de annuleringsverzekering bedraagt 5% van de reissom (excl. assurantiebelasting).

Kortlopende annuleringsverzekering – Woon je in het buitenland en heb je een reis geboekt bij een Nederlandse reisorganisatie? Dan kunnen wij je ook een kortlopende annuleringsverzekering aanbieden (voor personen tot 70 jaar). Neem daarvoor contact met ons op: Telefoon 0031 (0)55-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of lees hier meer informatie: Kortlopende annuleringsverzekering voor Nederlanders in het buitenland »

Doorlopende annuleringsverzekering voor als je in het  buitenland woont

Ben je Nederlander en woon je in het buitenland dan zal je ervaren dat het lastig, zo niet onmogelijk is, om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Maar dat geldt niet bij ons. Wij hebben een uitstekende doorlopende annuleringsverzekering voor jou, die je ook kan uitbreiden met een reisverzekering en andere dekkingen. Je hebt hier al een doorlopende annuleringsverzekering vanaf € 7,76 per maand en er gelden geen leeftijdsrestricties.

Voor Nederlanders die woonachtig zijn in het buitenland hebben wij twee doorlopende annuleringsverzekeringen:

  • De Tijdelijk in het Buitenland Doorlopende Annuleringsverzekering voor personen die tijdelijk in het buitenland verblijven (voor maximaal 24 maanden).
  • De Wonen in het Buitenland Doorlopende Annuleringsverzekering voor personen die permanent in het buitenland wonen (deze verzekering heeft een onbeperkte looptijd).

Deze doorlopende annuleringsverzekeringen zijn beide uiterst flexibel, want je kan dagelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast. Eventueel te veel betaalde premie krijg je gewoon terug.

Doorlopende annuleringsverzekeringen – Heb je een reis geboekt, maar kan je onverwachts niet gaan? Dan vergoedt de annuleringsverzekering de annuleringskosten. Ook als je een reis moet afbreken, krijg je een vergoeding. Meer informatie of afsluiten: Doorlopende annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in het buitenland »

Vragen?

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Of heb je vragen over annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in het buitenland? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408, stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739