vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

ANWB: Dit weekend drukte op de weg door start zomervakantie

Vakantieverkeer

Dit weekend drukte op de weg door start zomervakantie

Dit weekend wordt flinke verkeersdrukte verwacht. Die drukte wordt veroorzaakt door bezoekers aan evenementen als de TT Assen en Concert at Sea. Bovendien zijn er een aantal werkzaamheden en beginnen in het zuiden van het land de schoolvakanties, zo waarschuwt de ANWB.

Evenementen en wegwerkzaamheden

Zo gaat de Brouwersdam (N57) vrijdagavond en zaterdagmiddag dicht voor het Concert at Sea. Op de omleidingsroutes N59 vanaf knooppunt Hellegatsplein en N256 vanaf Goes wordt het daardoor extra druk.

In Drenthe staan tienduizenden bezoekers aan de TT Assen vrijdag 28 en zaterdag 29 juni in de file op de A28. Andere evenementen die dit weekend lokaal voor drukte zorgen zijn op zaterdag het dancefestival Awakenings langs de A9 bij Haarlem en de veteranendag in Den Haag. Bovendien is zondag in die stad het festival Parkpop.

Op de A7 Amsterdam – Den Oever zijn dit weekend in beide richtingen werkzaamheden tussen Purmerend en Hoorn. Ep de A17 Roosendaal richting Dordrecht wordt gewerkt tussen de knooppunten Noordhoek en Klaverpolder.

Buitenland

Ook in het buitenland worden de wegen de komende weekenden drukker, maar daar vooral vanwege het begin van de zomervakanties.

Duitsland
In Duitsland beginnen de schoolvakanties in de deelstaten Bremen, Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein. Knelpunten zijn te vinden op de :

  • A1/A7 Bremen/Hannover – Hamburg – Flensburg
  • A8 Stuttgart – München – Salzburg
  • A9 Neurenberg – München
  • A93 knooppunt Inntal – Kufstein

Frankrijk
In Frankrijk drukte op de routes naar het zuiden door de Rhônevallei en op de wegen naar de westkust.

Zwitserland
In Zwitserland is de St. Gotthardtunnel op de A2 Luzern – Chiasso het belangrijkste struikelblok.

Oostenrijk
In Oostenrijk is de kans op files het grootst op de A12 Kufstein-Innsbruck en de A10 Salzburg-Villach.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739