vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

App voor reisadviezen van BZ is vernieuwd

App voor reisadviezen van bz is vernieuwd De BZ-Reisapp heeft een fris nieuw jasje gekregen. De app heeft nu een aantal extra functionaliteiten (zoals het delen van een reisadvies) en is geoptimaliseerd voor de laatste versies van IOS en Android. 

In de Reisapp vind je alle reisadviezen, informatie over wat te doen bij noodgevallen (zoals ziekenhuisopname, overlijden, arrestatie, paspoort kwijt) en de contactgegevens van alle Nederlandse ambassades, consulaten-generaal, honoraire consulaten en het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

Als je een land favoriet maakt, ontvang je u automatisch een pushbericht als het reisadvies voor dat land is aangepast. Deze meldingen verschijnen als een pop-up op je scherm. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie in het buitenland.

De informatie in de app is ook toegankelijk als je geen internetverbinding hebt. Om actuele updates te ontvangen, heb je wel internet nodig.

De informatie uit de app is afkomstig van de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Volg voor actuele reisadviezen ook het Twitteraccount van Buitenlandse Zaken: @247BZ

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739