vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Automobilistenhulp op een reisverzekering, wat is precies gedekt?

Automobilistenhulp op een reisverzekering
Automobilistenhulp op een reisverzekering, wat is precies gedekt?

Voor automobilisten die op reis gaan naar het buitenland biedt Allianz Global Assistance een dekking als aanvulling op de kortlopende reisverzekering: Automobilistenhulp.

Automobilistenhulp kan worden afgesloten als extra dekking op de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance en maakt onderdeel uit van reizen binnen Europa. Als je weer thuis bent van de reis, dan stopt de dekking. Met deze uitgebreide dekking heb je meer zekerheid indien je een beperkte autoverzekering hebt zonder pechhulpservice.

Wat is er gedekt?

De Automobilistenhulp verzekering van Allianz Global Assistance biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd. De dekking bestaat dus uit:

  • Repatriëring van motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

Wat wordt niet gedekt?

Automobilistenhulp binnen Nederland valt niet onder de dekking tenzij de reis binnen Nederland onderdeel uitmaakt van de reis van of naar de buitenlandse bestemming.

De premie

De premie voor de Automobilistenhulp-verzekering bedraagt eenmalig € 13,75 en deze verzekering kan alleen worden afgesloten als extra dekking op een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Hoe sluit ik de verzekering af?

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Snel handig en voordelig.

Reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een specialist in reisverzekeringen. De verschillende typen verzekeringen kunnen daardoor altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen voordelig gecombineerd worden.

Voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering

  • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
  • De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
  • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
  • Eigen alarmcentrales in 36 landen en 10.000 medewerkers wereldwijd.
  • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
  • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en printen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739