vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Backpackers reisverzekering – nu 10% korting – Allianz Global Assistance

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Globetrotter Verzekering

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. €9,45

Ben jij op zoek naar een voordelige backpacker reisverzekering met een ruime dekking? Regel het hier snel en voordelig online. De Globetrotter Verzekering is helemaal afgestemd op de moderne rugzakreiziger.

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance de ideale reisverzekering voor backpackers. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, studeren of werken in het buitenland. Met de Globetrotter reisverzekering ben je tot maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd tegen veel problemen die je als backpacker kunt tegenkomen.

Backpackers reisverzekering - nu 10% korting
Backpackers reisverzekering – nu 10% korting

En ook niet onbelangrijk, de Globetrotter Verzekering is extra voordelig dankzij de extra jongerenkorting. Ben je jonger dan 27 jaar, dan heb je al een Backpackers reisverzekering v.a. €9,45 per maand (inclusief 10% korting).

Globetrotter Verzekering voor backpackers

Misschien heb je een studie er op zitten en wil je even wat anders voordat je begint aan een carrière. Wat is er dan avontuurlijker om met je rugzak een continent te ontdekken? Je ontmoet andere backpackers en maakt contact met de locals. Misschien besluit je om ergens te blijven hangen en ga je er een maandje werken om je reisbudget wat aan te vullen. Je reist bijvoorbeeld door Azië, bezoekt het land van de eeuwige glimlach: Thailand. Na wat eilandhoppen besluit je om verder te reizen naar je eindbestemming Nieuw-Zeeland en Australië. Down Under bij de Ozzies is het ultieme paradijs voor iedere rugzaktoerist. Kortom, een backpackers bestemming bij uitstek.

Hoewel je alles goed hebt voorbereid en je Lonely Planet als een soort reisbijbel altijd paraat hebt, kan er toch iets onverwacht gebeuren. Je kan ziek worden en niet alleen van iets teveel alcohol, maar ook van verkeerd eten of een steek van een insect. Ook kan het zijn dat je reisbagage wordt gestolen met je paspoort en al je geld. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet op een backpack reis in het verre buitenland. Want daar sta je dan met of zonder rugzak in een wildvreemd land. Met andere gewoontes, een andere taal en autoriteiten die geen zin hebben om de zoveelste backpacker uit de brand te helpen. Wat doe je dan? Waar moet je heen? Wie moet je benaderen? Ineens is dat backpacken helemaal niet zo leuk meer en voel je jezelf vooral eenzaam en heel ver van huis.

Maar gelukkig heb je alles goed geregeld en kan je een beroep doen op de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken en alles goed kan uitleggen. Dat is wel zo prettig. Zeker in een noodsituatie.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Backpackers reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen.

Voordelen van de Globetrotter Verzekering voor backpackers

Je wilt tijdens jouw backpackreizen geen gezeur. Juist daarom kies je voor de uitgebreide en voordelige Globetrotter Verzekering. Je profiteert dan direct van e volgende voordelen:

 • Speciale verzekering voor backpackers en lange reizen.
 • Backpacken, studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
 • Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
 • Laptop en iPad goed verzekerd.
 • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
 • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
 • Gratis medisch advies, ook over inentingen.
 • Creditcard of pinpas kwijt? Allianz Global Assistance helpt en regelt een voorschot bij een Western Union wisselkantoor.
 • Gratis extra services voor Backpackers:
  • Personal Assistant: zoekt samen met jou antwoord op al je vragen! Ook als de nood minder hoog is.
  • SMS Assistant: gratis sms of e-mail die je waarschuwt bij nood in jouw reisgebied.
 • Online schade melden: Binnen 5 werkdagen afgehandeld.
 • Eenvoudig verlengen van de Backpackers verzekering tijdens de reis.

Premie Globetrotter Verzekering en aanvullende dekkingen

Je kan de basisdekking, SOS hulpverlening uitbreiden met dekkingen die jij belangrijk vindt. In de onderstaande tabel staan de premies vermeldt. Wil je weten wat jij moet betalen maak dan een vrijblijvende premieberekening.

Maandpremies Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
ALGEMENE DEKKINGENEUROPA
SOS-Hulpverlening
- Tot 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 9,45
€ 9,90
Bagage
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,70
€ 5,40
€ 8,10
Medische kosten
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 7,65
€ 26,55
Ongevallen€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,70
Aanvullende dekkingen
SOS-autohulp (per polis per maand)€ 6,75
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,48
ALGEMENE DEKKINGENWERELD
SOS-Hulpverlening
- Tot 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 18,-
€ 19,80
Bagage
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 3,15
€ 6,30
€ 9,45
Medische kosten
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 9,-
€ 31,05
Ongevallen€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,70
Aanvullende dekkingen
SOS-autohulp (per polis per maand)€ 6,75
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,48
Bovenstaande premies gelden per 1 oktober 2018. Minimale premie is twee maanden. Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie. Je betaalt de premie in 1 keer omdat het een eenmalige verzekering is.

Speciaal voor backpackers: gemakkelijk medische kosten meeverzekeren

Gemakkelijk medische kosten tijdens je backpackvakantie meeverzekeren. Een bezoek aan een arts of ziekenhuis kan flink in de papieren lopen. Vooral in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander, meestal hoger, tarief. Met de Globetrotter Reisverzekering kun je medische kosten op twee manieren meeverzekeren:

 • Aanvullend op je huidige zorgverzekering.
 • Volledig.

1. Medische Kosten Aanvullend
Houd je gedurende je reis een Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Dan vul je deze aan met Medische Kosten Aanvullend. Mocht er dan sprake zijn van medische kosten in het buitenland, dan vergoedt de Globetrotter reisverzekering van Allianz Global Assistance, datgene wat je zorgverzekeraar niet vergoedt. Met als voordeel dat je zo nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

2. Medische Kosten Volledig
Houd je gedurende je verblijf in het buitenland geen Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Kies dan voor Medische Kosten Volledig. Want dan ben je echt volledig verzekerd voor alle medische kosten die je maakt in het buitenland. Mocht je tussentijds een bezoekje aan Nederland brengen, dan loopt je verzekering gewoon door (maximaal 21 dagen).

Raadpleeg ons adviesschema om te bepalen wat het beste bij jouw situatie aansluit: Adviesschema Backpacker reisverzekering (PDF)

Gratis medisch advies voor backpackers

In het buitenland loop je ook de kans om ziek te worden. Ziek worden tijdens het backpacken is natuurlijk extra vervelend. Dat hoeft niet per se ernstig te zijn, maar dat kan natuurlijk ook. Je huisarts bellen midden in de nacht (tijdsverschil) is geen optie. Maar wat als je wel behoefte hebt aan een deskundig medisch advies? Wat doe je dan? Heel simpel je belt de Reisarts van Allianz Global Assistance. Waar ter wereld je ook bent! Hij staat je telefonisch te woord met advies en hulp. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je ook doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis bij jou in de buurt. Want hij kent de situatie ter plekke. Ook vóór je backpack reis helpt Allianz Global Assistance je graag met een professioneel inentingsadvies. Een prettig idee dat er altijd een medisch deskundige voor je klaar staat tijdens je backpackers avontuur.

Dit houdt je Globetrotter Verzekering in:

 • Speciaal ontwikkeld voor backpackers, studenten en wereldreizen.
 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval door Allianz Global Assistance, de grootste alarmcentrale ter wereld.
 • Medische kosten zijn aanvullend of volledig mee te verzekeren, afhankelijk van je huidige zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies of diefstal van je bagage.
 • Keuze voor werelddekking of Europadekking, met aangepaste premie.
 • Altijd betrouwbaar medisch advies, gratis en in het Nederlands, door Nederlandse artsen die kennis hebben van de situatie ter plekke.
 • Professioneel inentingsadvies voor vertrek.
 • Mogelijkheid om risicovolle sporten mee te verzekeren.
 • Toegang tot online hulp en tips op Globetrotterservice.nl.
 • Gunstige premie en uitstekende voorwaarden.

Tussentijds naar huis
Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat is er altijd de kans dat je vanwege een noodgeval (bijvoorbeeld ziekte/overlijden van familie) naar huis wilt of moet. Dan is het een prettige gedachte dat je met de S.O.S. dekking standaard hiervoor verzekerd bent. En dat Allianz Global Assistance je helpt en de terugvlucht regelt. Als je verzekering nog 1 maand of langer doorloopt, zorgen wij ervoor dat je de reis weer kunt vervolgen. Sluit je de Globetrotter Verzekering af samen met je vriend/vriendin of andere reisgenoten, dan mag je maximaal 1 persoon meenemen voor wie dit ook geldt. Je bent tijdens een kort verblijf in Nederland ook verzekerd op je Globetrotter Verzekering.

Persoonlijke reisassistent
Met deze gratis service ga je nooit alleen op reis. Belde je vroeger je reisverzekeraar alleen in geval van nood, de Personal Assistant van Allianz Global Assistance helpt je antwoord te vinden op alledaagse reisvragen. Waar is hier het dichtstbijzijnde vliegveld? Waar vind ik de Nederlandse ambassade? Welk nummer moet ik bellen om mijn bankpas te blokkeren? Mag ik de verzekering tijdens de reis wijzigen? De Persoonlijke Reisassistent maakt onderdeel uit van de alarmcentrale van Allianz Global Assistance en helpt 24/7 antwoord te vinden op dit soort vragen.

Geld Service
De Geld Service is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd.

Let op: je kunt alleen van de unieke ‘Geld Service’ gebruikmaken als je de dekking ‘Reisbagage’ hebt afgesloten.

Allianz Global Assistance: de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld

Allianz Global Assistance opereert wereldwijd, 24 uur per dag en zeven dagen per week. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders. Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance Group opereert met 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 29 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep.

Voordelen van Allianz Global Assistance

 • MoneyView rating en beste koop.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen; 24/7 bereikbaar en altijd dichtbij.
 • Meer dan 60 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening.
 • Eigen medische database met inzicht kwaliteit van ziekenhuizen wereldwijd.
 • Al twee keer uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland.

Vragen?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: Info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739