vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Beste kortlopende reisverzekering – Allianz Global Assistance al v.a. €0,90 per dag

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz kortlopende reisverzekering!

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al vanaf €0,90 per dag, inclusief dekking reisbagage tot € 4.000,- in heel Europa verzekerd.

Ben jij op zoek naar de beste kortlopende reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een uitstekende dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Nu al vanaf € 0,90 per dag!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de beste reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de kortlopende reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste en beste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een eerste klas reisverzekering!

Beste kortlopende reisverzekering

Beste kortlopende reisverzekering
Beste kortlopende reisverzekering

Het is soms lastig te zeggen welke kortlopende reisverzekering de beste is, omdat dit afhankelijk is van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Het is daarom verstandig om verschillende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Bij het vergelijken van de beste kortlopende reisverzekeringen kan je onder andere letten op de dekking die wordt aangeboden, de voorwaarden van de reisverzekering en de kosten die ermee gemoeid zijn. Bovendien kan het handig zijn om na te gaan of de beste kortlopende reisverzekering aansluit bij jouw reisplannen, bijvoorbeeld door te kijken of de reisverzekering dekking biedt voor de landen waar je naartoe gaat en de activiteiten die je wilt ondernemen.

De beste reisverzekering volgens de Consumentenbond

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, dit maakt ze tot de beste reisverzekeringen. Niet voor niets hebben de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance diverse awards gewonnen. Zoals de titel “Beste koop” door de Consumentenbond voor de doorlopende reisverzekering (budget). Maar ook de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar.

MoneyView heeft de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de reisverzekeringen en de service op een hoog niveau te houden. Dus voor de beste reisverzekering met uitmuntende voorwaarden kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Een uitstekende keuze: Allianz Global Assistance

Wanneer je op vakantie gaat wil je geen gezeur en gedoe bij problemen. Je wilt een reisverzekering waar je op kunt vertrouwen. Daarom biedt Allianz Global Assistance uitmuntende reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een goede reisverzekering die past bij jouw reisgedrag. Er zijn reisverzekeringen voor verschillende soorten reizen. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance een perfecte reisverzekering voor jou.

Wat kost de beste een reisverzekering?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance heb je al v.a. € 0,90 per dag. Wat de verzekering uiteindelijk kost hangt van meerdere factoren af. Ga je een gevaarlijke sport beoefenen of kies je voor een avontuurlijke vakantie? Dan is het risico dat er iets gebeurt groter, dan wanneer je alleen op het strand gaat liggen. Zie hier ons premie-overzicht:

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premie Kortlopende Reisverzekering*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,90
----------
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,50
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Automobilistenhulpverlening€ 13,75
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
----------
Werelddekking excl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,30
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
---------
Werelddekking incl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,95
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
*Premies per dag (exclusief assurantiebelasting).

In de voorwaarden kun je lezen wat er wel en niet gedekt wordt door Allianz Global Assistance. Daarnaast wordt er vermeld tot welke bedragen bepaalde bagage wordt gedekt. Het is verstandig om de voorwaarden mee te nemen op vakantie, zodat je weet hoe te handelen wanneer er een onvoorziene gebeurtenis optreedt.

Makkelijk en keuzevrijheid

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De uitstekende Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. De beste kortlopende reis- en annuleringsverzekering kan je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Je hebt bij Allianz Global Assistance de keuze uit drie verzekeringsgebieden:

  • Europa
  • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
  • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Tip: Ga je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Medische kosten volledig gedekt

Als je zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Van de beste kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance mag je verwachten dat al jouw onvoorziene medische kosten vergoedt worden (mits meeverzekerd), waar je ook bent.

Allianz Global Assistance voor de beste reisverzekering

Allianz Global Assistance is niet alleen ’s werelds beste reisverzekeraar maar ook de grootste. Met alarmcentrales in 37 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt de beste reis- en annuleringsverzekering.

Vragen?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739