vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Betrouwbare ziekenhuizen in het buitenland

Wanneer je in het buitenland in een ziekenhuis terecht komt, wil je uiteraard goed verzorgd worden. Helaas zijn de ziekenhuizen in het buitenland niet altijd even betrouwbaar als in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan slechte hygiëne of onervaren artsen. Daarom hebben reisverzekeraars een lijst samengesteld met betrouwbare ziekenhuizen, zodat je met goede zorg behandeld wordt.

Betrouwbare-ziekenhuizen

Database met betrouwbare ziekenhuizen

Reisverzekeraars hebben een wereldwijd netwerk waarmee zij de kwaliteit van hulpverlening in het buitenland beoordelen. De kwaliteit van de zorg en de omstandigheden waaronder die zorg geleverd wordt, dient wel altijd afgezet te worden tegen de maatstaven van het betreffende land of de streek. Uiteraard wordt er gestreefd naar hoogwaardige kwaliteit en de databases worden continu bijgehouden om de kwaliteit te waarborgen. Op deze manier kan de reisverzekeraar de patiënt zekerheid geven, indien dat nodig is.

Om je een impressie te geven hoe zo’n database met betrouwbare ziekenhuizen wordt samengesteld, leggen we hieronder uit hoe Allianz Global Assistance en Europeesche Verzekeringen dit georganiseerd hebben.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739