vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Brussels airport (luchthaven Zaventem) weer deels open

Brussels-airport Gisteren is voor het eerst, sinds de aanslagen op 22 maart een aantal vluchten vanaf luchthaven Zaventem bij Brussel, vertrokken. Via een speciale zone, die alleen bereikbaar is per auto en taxi, kunnen per uur voorlopig achthonderd passagiers en hun bagage worden verwerkt.

Het aantal vluchten zal voorlopig nog zeer beperkt zijn. Volgens bronnen kan Brussels Airport (luchthaven Zaventem) pas aan het eind van dit jaar weer op volledige capaciteit draaien.

De opening van Zaventem werd afgelopen week nog uitgesteld omdat de politievakbonden klaagden over de veiligheid op de luchthaven. Vanaf nu zullen passagiers en de bagage voortaan al worden gescreend voor men de luchthaven in kan. Ook het luchthavenpersoneel wordt voortaan grondiger gescreend.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739