vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Brussels Airport in Zaventem tot nader order gesloten na terreuraanslag

Brussels-airport

De luchthaven Zaventem blijft vandaag tot nader order gesloten als gevolg van de bomaanslagen van dinsdagochtend. 

Brussels Airport laat weten op haar website dat ze woensdag gesloten blijft:

Brussels Airport blijft ook vandaag woensdag gesloten (UPDATE 23/03/2016 9u). Omwille van het gerechtelijk onderzoek hebben we momenteel geen toegang tot het gebouw. Daardoor kan de schade in de terminal nog niet worden opgemeten. Bijgevolg blijft de luchthaven ook vandaag dicht.

In de loop van de dag zal worden bekeken wanneer de operaties opnieuw kunnen worden opgestart.

Passagiers die hun paspoort, handtas of bagage zijn kwijtgeraakt op de luchthaven gisteren wordt verzocht zich te registreren bij hun luchtvaartmaatschappij.

Passagiers die vandaag hadden moeten vliegen, wordt verzocht contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij voor verdere instructies.

Lufthansa passagiers die een vlucht geboekt hebben vanaf Brussel op 23 maart en tot Brussels Airport opnieuw open gaat, kunnen hun vlucht omboeken via LH.com of bellen naar +32 70 35 3030 om af te reizen van Amsterdam, Frankfurt, Dusseldorf of Paris CDG.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739