vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Dekking voor derdegraads familie doorlopende reis- en annuleringsverzekering Uitgebreid

Dekking voor derdegraads familie doorlopende reis- en annuleringsverzekering uitgebreid Met ingang van 1 maart 2018 is de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance op onderdelen uitgebreid. Nieuw bij de annuleringsdekking is de vergoeding voor familie in de derde graad bij de Uitgebreid variant.

Indien er iemand binnen de familie een ongeluk krijgt, een ernstige ziekte of komt te overlijden wil jij wellicht een reeds geboekte vakantie annuleren. Dat kon altijd al bij familie in de eerste en tweede graad. Alleen bij Compleet variant van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering was ook familie in de derde graad verzekerd. Nieuw is nu dat bij de Uitgebreid variant van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering, ernstige situaties bij derde graad familie leden ook een reden is om je vakantie te annuleren. Dat kan zowel voor aanvang van de reis als tijdens de reis.

Familie in de eerste, tweede en derde graad

Voor de duidelijkheid sommen wij nog even de verwantschap op zoals die worden gehanteerd:

  • Familie in de eerste graad zijn: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.
  • Familie in de tweede graad zijn: broers, zussen, kleinkinderen, opa’s, oma’s, schoonzussen, zwagers, stiefzussen, stiefbroers.
  • Familie in de derde graad zijn: ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Vragen?

Heb je vragen over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel ons, telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739