vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance ‘Beste koop 2012’

Doorlopende reisverzekering allianz global assistance ‘beste koop 2012’ De Consumentenbond heeft de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (budget variant) van Allianz Global Assistance voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot ‘Beste Koop’.

‘Beste koop’ volgens consumentenbond

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze onafhankelijke consumentenorganisatie vergeleek de voorwaarden en prijzen van verschillende doorlopende reisverzekeringen met elkaar. In totaal zijn er 52 doorlopende reisverzekeringen getest. De complete lijst met resultaten wordt in de consumentengids van februari 2012 gepubliceerd.

Allianz Global Assistance laat via een woordvoerder weten zeer verheugd te zijn: ’’We zijn zeer trots op de toekenning van het ‘Beste Koop’ predicaat, voor het tweede jaar op rij. We streven naar innovatieve en flexibele producten, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo kan iedereen de verzekering kiezen die bij hem of haar past. Dat de Consumentenbond onze budget variant opnieuw beoordeelt als ‘Beste koop’ zien wij als een bevestiging dat deze strategie de juiste is.’’

Beste reisverzekeraar

Voor Allianz Global Assistance begint het jaar bijzonder goed. Naast de toekenning van het predicaat ‘Beste Koop’ werd de reisverzekeraar door vakgenoten onlangs ook al uitgeroepen tot ‘De Beste Reisverzekeraar van 2011’.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739