vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Dronken man maakt amok in vliegtuig op Schiphol

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een inwoner van Dordrecht (69) is maandagavond op Schiphol uit een vliegtuig gehaald en gearresteerd.

De man had zijn broek naar beneden getrokken en zich ‘verbaal misdragen’, zo liet een woordvoerder van de marechaussee weten.

Het vliegtuig stond op het punt te vertrekken naar Marokko, maar de gezagvoerder weigerde de man, die onder invloed van alcohol verkeerde, mee te nemen. Toen de marechaussee de man verzocht het vliegtuig te verlaten, gaf de amokmaker de agent een vuistslag in zijn gezicht. Daarop werd de man aangehouden voor mishandeling en geboeid afgevoerd.

De man moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden. De marechaussee liep geen ernstige verwondingen op.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739