vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Voor 12 miljoen euro aan drugs onderschept op Schiphol

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag

Op de luchthaven Schiphol is maandag een grote zending cocaïne onderschept. De douane nam bijna 300 kilo cocaïne in beslag, ter waarde van 12 miljoen euro. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De zending drugs was in vliegtuigcontainers verborgen. Deze pakketten waren afkomstig van vluchten uit Zuid- en Midden-Amerika.

Het speciaal team doet onderzoek naar de herkomst van de coke. Het richt zich onder andere op drugssmokkel via vrachtvluchten. In het team werken Douane, FIOD en marechaussee nauw samen als het gaat om bestrijding van drugssmokkel.

Deze vangst is een van de grootste ooit gedaan op Schiphol.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739