vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlands echtpaar met 10 kilo cocaïne betrapt op luchthaven Düsseldorf

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een Nederlands echtpaar uit Arnhem is vorige week aangehouden op de luchthaven van Dusseldorf in verband met drugssmokkel, zo schrijft De Gelderlander vandaag.

Cocaïne in handbagage

Met de aanhouding van de senioren uit Arnhem vermoedt de Duitse douane een internationale drugslijn te hebben opgerold. De man en vrouw van 57 en 55 jaar, werden vorige week woensdag op de luchthaven van Düsseldorf aangehouden met ruim tien kilo cocaïne in hun handbagage.

Dominicaanse Republiek

Het paar was teruggekeerd met een vlucht vanuit de Dominicaanse Republiek. Bij een routinecontrole werden de drugs gevonden. De partij heeft een straatwaarde van ongeveer 600.000 euro. Volgens de Duitse justitie hangt het echtpaar een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739