vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Emirates start met transatlantische vluchten naar New York

Boeing 777-300ER

Luchtvaartmaatschappij Emirates komt per 1 oktober met een directe vlucht tussen Milaan en New York City. Het is de eerste transatlantische route van Emirates.

Emirates heeft het vluchtschema voor deze route zo ingedeeld dat naast de bestaande passagiers ook belangrijke nieuwe markten aangesproken worden. Reizigers in Europa die willen vliegen met Emirates kunnen gebruik maken van de samenwerking met easyJet, die naadloos aansluit op de verbinding Milaan – New York. Bij aankomst in New York kunnen reizigers profiteren van de samenwerking met JetBlue die verbindingen in de VS mogelijk maakt, inclusief de West Coast.

Dubai-Milaan

De vlucht is een aanvulling van een van de bestaande dagelijkse vluchten van Dubai naar Milaan. De route start in Dubai, waarbij passagiers op weg naar New York kunnen kiezen voor een stopover in Milaan. Op de terugvlucht zullen passagiers de mogelijkheid hebben om in Milaan uit te stappen voordat ze verder reizen naar Dubai. Op andere routes van Emirates is bewezen dat dergelijke routes met een stop-over populair zijn, omdat passagiers op deze manier een nieuwe bestemming kunnen ontdekken of hun reis kunnen opbreken in meerdere reizen.

Emirates zal een Boeing 777-300ER voor deze route inzetten, met 8 stoelen in First Class, 42 stoelen in Business Class en 310 stoelen in Economy Class. Het toestel wordt uitgerust met het ice systeem, met meer dan 1.400 televisiekanalen aan boord. Daarnaast zullen de maaltijden bereid worden door een chef-kok.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739