vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europ Assistance Nederland gaat verder als VHD Alarmcentrale

Europ assistance nederland gaat verder als vhd alarmcentrale Europ Assistance Nederland gaat per  10 augustus 2012 verder onder de naam VHD Alarmcentrale.

Het merk Europ Assistance zal in Nederland uit beeld verdwijnen, wel kan VHD alarmcentrale gebruik maken van het internationale hulpverleningsnetwerk van Europ Assistance.

De VHD Alarmcentrale verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen of voorvallen in of om de woning. De VHD Alarmcentrale is gevestigd te Deventer

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739