vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche wint prijs voor beste reisverzekeraar

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Gisteren is tijdens de Dutch Tourism Expo (voorheen VakantieVakbeurs) een prijs uitgereikt aan reisverzekeraar de Europeesche.

Deze prijs, genaamd ‘de Veer’ wordt jaarlijks uitgereikt aan partijen in de reisbranche. Medewerkers van reisbureaus stemmen op reisorganisaties die zij het beste vinden. De Europeesche is voor de 13e keer verkozen tot beste reisverzekeraar in 2010, met een rapportcijfer van 8,2.

De commercieel directeur van de Europeesche, Toon Sweens, nam de prijs in ontvangst: “We zijn heel trots dat we ‘de Veer’ wederom in ontvangst mogen nemen. Het is voor ons een bevestiging dat onze inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven. Bovendien is het een mooie bekroning van het jaar waarin we ook ons 90-jarig jubileum hebben gevierd met collega’s, klanten en relaties.”

De Verenverkiezing is een jaarlijks initiatief van Reisrevue, het vakblad in de reisbranche. De veren worden toegekend naar aanleiding van een onderzoek door GfK Retail & Technology Benelux onder 7000 reisagenten in Nederland.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739