vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche komt met meer vrije tijd voor verzekerden

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Onder het motto: “Vrije tijd is schaars, daar moet je zuinig op zijn”, komt reisverzekeraar de Europeesche met een aantal producten en diensten voor haar klanten. Dit aanbod moet bijdragen tot meer vrije tijd.

De Europeesche is voornemens om Nederlanders te helpen meer uit hun vrije tijd te halen. Vanaf 20 december biedt de Europeesche hiervoor een serie producten, waarmee men beter voorbereid op weg kan gaan. Deze diensten noemt de Europeesche: ‘Meer’.

Kortingen op producten

Klanten van de Europeesche ontvangen kortingen op producten waarmee ze het hele jaar door goed voorbereid op pad kunnen gaan. Bijvoorbeeld door korting op een zonnebril op sterkte. Als je die meeneemt op reis, kun je in de zon altijd veilig van het uitzicht genieten. ‘Meer’ is ook een gratis app met medische informatie in zeven talen, UV-werende kleding, een ski-outfit en een beschermhoes voor smartphones of tablets.

Meer vrije tijd

Met dit aanbod wil de Europeesche meer zijn dan alleen verzekeraar. Op reis raken bijvoorbeeld veel smartphones beschadigd. Onbereikbaar zijn vinden klanten in een dergelijk geval het meest vervelend. Daarom biedt de Europeesche een flinke korting op een waterdichte beschermhoes voor smartphones of tablets.

Website

De Europeesche heeft een speciale website ingericht, waar klanten met een kortlopende of doorlopende reisverzekering terecht kunnen voor informatie over de producten en diensten. Via deze site kunnen ze ook een actiecode aanvragen, waarmee het gewenste product kan worden besteld op de websites van de aanbieders.

De Europeesche lanceert in eerste instantie een vijftal producten voor op reis. Binnenkort volgen speciale diensten voor andere verzekerden, zoals motor-, boot- en caravanbezitters.

Meer informatie op: www.meereuropeesche.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739