vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mini-laptop populair bij vakantiedief

Volgens FBTO zal deze zomer de mini-laptop een gewild object zijn bij het dievengilde. Veel vakantiegangers zullen deze handzame computer meenemen op reis. Omdat ze klein en kostbaar zijn is een mini-laptop het ideale doelwit voor dieven.

Check voordat je op vakantie gaat of een mini-laptop onder de dekking valt van  je (doorlopende) reisverzekering.

Mini-laptop populair bij vakantiedief

Mini-laptop populair bij vakantiedief

Diefstalpreventie tips:

  • Laat je mini-laptop niet onbeheerd achter in auto, tent, caravan, hotelkamer of op het strand.
  • Huur een kluisje of monteer een kluisje in je caravan of auto.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739