vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Lange files naar de wintersport verwacht

files-oostenrijk

Lange files naar de wintersport verwacht

In de regio Zuid begint vrijdag 8 februari voor veel scholieren de voorjaarsvakantie. En dat betekent dat de grote uittocht naar de wintersportgebieden op gang komt.

Vooral zaterdag 9 februari moeten Nederlandse wintersporters rekening houden met lange files op de wegen in het zuiden van Duitsland en in de Alpen, zo laat de ANWB weten.

Oostenrijk

De grootste knelpunten zijn de A3/A9 Frankfurt – Neurenberg – München, A7 Ulm – Füssen en de A8 Ulm – München – Salzburg. In Oostenrijk wordt het zaterdag druk op de routes naar de skigebieden in Vorarlberg, Tirol en het Salzburgerland. Veel vertraging is er op de route naar Tirol, via de Fernpas (B179).

Frankrijk

Op de wegen in de Franse Alpen verwachten wij zaterdag vanaf 09.00 uur topdrukte. Vooral de smalle toegangsroutes naar de wintersportgebieden krijgen veel verkeer te verwerken. De wegen rond Albertville, Grenoble, Genève, Moûtiers en Le Bourg-d’Oisans zijn beruchte knelpunten.

De omstandigheden in de Oostenrijkse wintersportgebieden zijn overigens uitstekend. Er is in de nacht van zondag op maandag in met namen de noordoostelijke gebieden zeker vijftig centimeter verse sneeuw gevallen, zodat veel groene dalen weer mooi wit zijn.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739