vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

FlixMobility: Na busvervoer met FlixBus nu ook vervoer per trein

Prijsvechter FlixBus, Europa’s marktleider van langeafstandsbussen en bekend van de groene bussen, start na vijf jaar ook met vervoer per trein. De eerste FlixTrain gaat vanaf maart in Duitsland rijden van Hamburg via Düsseldorf naar Keulen. FlixTrain-tickets zijn te koop vanaf € 9,99.

FlixTrain wordt geïntegreerd in het Duitse FlixBus-netwerk en zal zo nieuwe alternatieven voor het reizen met de auto aanbieden. Het bedrijf wil mensen overtuigen om ook op langere routes openbaar vervoer te gebruiken.

FlixBus biedt goedkope busreizen naar 1.400+ Europese bestemmingen vanaf € 5,-

FlixBus USA

Sinds de start van FlixBus in 2013 heeft het bedrijf via 250.000 verbindingen meer dan 100 miljoen mensen vervoerd. In 2018 investeert FlixMobility verder in haar uitbreiding, inclusief nieuwe grensoverschrijdende lijnen en verdere bestemmingen in de 27 landen waar FlixMobility nu actief is. Daarnaast start FlixBus in de zomer van 2018 in de VS met eerste verbindingen door Californië en het zuidwesten van Amerika.

Nederland

Ook in Nederland is FlixBus succesvol. In 2017 hebben in totaal bijna twee miljoen reizigers gekozen voor FlixBus. Het aantal passagiers is daarmee met 30% gestegen ten opzichte van 2016. De populairste landen van bestemming zijn Duitsland, België en Frankrijk.

Uitbreiding gaat in de Benelux en Europa

FlixBus gaat ook dit jaar haar busnetwerk uitbreiden. Vooral de verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk maar ook met luchthavenbussen zal de vervoerder groeien. Tussen Brussel en Amsterdam zullen dan dagelijks minimaal vijfentwintig bussen gaan rijden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739