vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Allianz Global Assistance: Geen problemen met Nederlanders in Acapulco

Acapulco-Storm

Geen problemen met Nederlanders in Acapulco

Allianz Global Assistance, de coördinerende alarmcentrale, heeft tot nu toe geen meldingen gekregen van Nederlanders die in de problemen zijn geraakt door het noodweer in Mexico.

Er zijn wel Nederlanders door de gevolgen van de tropische storm gestrand in Acapulco maar die maken het naar omstandigheden goed.

Nederlanders die wel problemen ondervinden kunnen contact opnemen met de alarmcentrale van hun reisverzekering of met de Nederlandse ambassade in Mexico.

Er zitten nog steeds ruim veertigduizend toeristen vast in de populaire vakantiebestemming. De badplaats Acapulco kampt wel met een tekort aan drinkwater en voedsel. De wegen naar Mexico-Stad zijn vrijwel onbegaanbaar door de tropische stormen die de zuidkust van Mexico teisterde.

In totaal kwamen door het noodweer in Mexico zeker zestig tot tachtig mensen om het leven. Er zijn nog 60 mensen vermist door aardverschuivingen. Het noodweer heeft ook voor veel materiële schade gezorgd.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739