vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Griekenland komt in 2018 met extra toeristenbelasting

Vanaf 2018 moeten toeristen in Griekenland een extra toeristenbelasting betalen voor iedere overnachting in het land.

Afhankelijk van de accommodatie moeten toeristen € 0,25 tot € 4,- per kamer per nacht betalen, die door het Griekse Ministerie van Toerisme is ingevoerd.

Het Griekse ministerie van toerisme heeft dat bekend gemaakt. De belasting moet ter plaatse worden voldaan en is gebaseerd op de officiële beoordeling van de accommodatie, volgens de classificatie van de lokale Tourist Board.

De extra belasting is noodzakelijk om de financiële positie van Griekenland te verbeteren.

Bron: TravelPro

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739