vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Groei toerisme naar Thailand vooral te danken aan Chinezen

Het Thaise ministerie van Toerisme en Sport heeft deze week cijfers naar buiten gebracht over de toeristische aankomsten in april 2012. Daaruit blijkt dat het aantal Chinezen dat Thailand bezoekt, fors is toegenomen.

Thailand verwelkomde 1.659.021 internationale toeristen, dat is een lichte stijging van 6,87% ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

Meer Chinezen

Uit de statistieken blijkt dat de aankomsten uit Maleisië, de belangrijke markt voor Thailand, met bijna 20% gedaald is. Dit is waarschijnlijk het gevolg van de autobom in Hat Yai op 31 maart 2012.

Chinese toeristen hebben de eerste plaats van de Maleisiërs overgenomen. In April kwamen er ruim 42% meer Chinezen naar Thailand. Het toerisme uit Europa nam ook flink toe met 16,9% (465.557). Er kwamen vooral meer Britten.

Bron: Thailandblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739