vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Iberia staakt: 70.000 reizigers de dupe

Iberia

Iberia staakt: 70.000 reizigers de dupe

De staking bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia zal gevolgen hebben voor zeker 70.000 passagiers. Iberia meldt dat voor veel reizigers een alternatieve vlucht kon worden aangeboden. Ook kregen klanten hun ticket terugbetaald.

Een vijfdaagse staking die gisteren om middernacht begonnen is, zal de komende dagen naar verwachting chaos veroorzaken in het Spaanse luchtverkeer.

Personeel van de luchtvaartmaatschappij Iberia legt het werk neer uit protest tegen het plan om ruim 3.800 banen te schrappen en te snoeien in lonen. Het personeel van Iberia legt gedurende 15 dagen het werk neer:

  • 18 tot en met 22 februari
  • 4 tot en met 8 maart
  • 18 tot en met 22 maart

Schade aan Spaanse economie

De staking is een strop voor de economie van het land, waar toerisme één van de weinige crisisbestendige sectoren is. De eerste staking valt samen met schoolvakanties in Groot-Brittannië, de grootste leverancier van toeristen in Spanje. Volgens de Spaanse transportminister Ana Pastor kan de schade aan de economie oplopen tot meer dan 10 miljoen euro per dag.

– Wist je dat een annuleringverzekering ook een vergoeding geeft bij vluchtvertraging? –

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739