vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

IND aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid

Ind aangesloten op de berichtenbox van mijnoverheid ​De IND is aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid. ​Dit is jouw persoonlijke, beveiligde brievenbus voor digitale post van overheidsorganisaties. In deze Berichtenbox kan je post van de IND ontvangen.

Vanaf 9 oktober is de Berichtenboxapp van MijnOverheid beschikbaar in de Apple AppStore (iOS) en de Google Play Store (Android). De Berichtenboxapp is geschikt voor gebruik op mobiele telefoons en tablets. Gebruikers koppelen de app met DigiD aan hun MijnOverheid-account en kunnen vervolgens een pincode kiezen waarmee ze op de app inloggen.

Met de lancering van de app is de toegang tot de Berichtenbox vereenvoudigd. Gebruikers kunnen post van de overheid direct in de app openen en hoeven hiervoor niet meer in te loggen op MijnOverheid. Het is ook mogelijk om post vanuit de app door te sturen naar een e-mailadres.

De app geeft een melding als er nieuwe post is afgeleverd in de Berichtenbox door gebruik te maken van de notificatiefunctie van de mobiele telefoon of tablet.

Bron: IND.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739