vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Indonesië wil dit jaar 15 miljoen toeristen ontvangen

Indonesië heeft zich ten doel gesteld om in 2017 zeker 15 miljoen internationale toeristen te ontvangen. Deze ambitieuze doelstelling betekent een stijging van 25% ten opzichte van vorig jaar, toe kwamen er 12 miljoen toeristen naar het land.

De officiële website van het Indonesische Ministerie van Toerisme (Indonesia.travel) laat weten dat de minister van Toerisme, Arief Yahya, deze doelstelling bekend heeft gemaakt.

Het toerisme naar Indonesië zit sinds 2015 in de lift. In dat jaar passeerde het land de magische grens van 10 miljoen toeristen. Deze stijging had mede te maken met de versoepeling van de regels voor het verkrijgen van een toeristenvisum.

De minister hoopt in 2019 door te groeien naar 20 miljoen buitenlandse bezoekers.

Toerisme is belangrijk voor de Indonesische economie. Yahya voegde eraan toe dat de toeristische industrie goed is voor 11% van het BBP van het land en zorgt daarmee voor 11,8 miljoen banen.

Bron: Travel Daily Asia

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739