vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Kerstshoppen in Londen is een unieke ervaring!

Kerstshoppen in Londen is ook voor jou een schitterende ervaring die je zeker een keer moet meemaken. Tijdens de kerst is de stad prachtig versierd met belichting en je bent er al in minder dan 5 uur met de trein. Een treinticket van Nederland naar Londen heb je al vanaf € 59 enkele reis. Vergeet ook niet om een reisverzekering af te sluiten.

De bekende winkelstraten in Londen zijn volgens traditie adembenemend versiert met verlichting en kerstversiering. Voorbeelden daarvan zijn Bond Street, Oxford Street en Regent Street. Buiten de prachtige winkelstraten moet je zeker ook een kijkje gaan nemen in de grote warenhuizen.

De etalages van de grote warenhuizen Harrods, Hamleys en Selfridges zijn prachtig versiert. Alleen al de etalages bekijken is een onvergetelijke ervaring.

Overal zie je kerstmannen op straat en hoor je kerstliedjes, je proeft gewoon de kerstsfeer.

Harrods

Ooit begonnen als kleine kruidenierswinkel, nu een van de bekendste warenhuizen ter wereld. Behalve de waanzinnige kerstaankleding is Harrods gewoon ontzettend leuk om kerstinkopen te doen. Proef de magische sfeer die tijdens de feestdagen in dit warenhuis hangt. De kerstafdeling van Harrods, die eind augustus al wordt opgebouwd, is al jaren de mooiste van Engeland. Dagelijks komen er meer dan 35.000 klanten alleen vanwege de kerstafdeling, vlak voor de kerst loopt dit aantal zelfs op naar bijna 100.000 klanten per dag. In de maand december is ook de Kerstman dagelijks aanwezig in het warenhuis die zorgt voor vermaak voor zowel jong als oud.

Selfridge

Niet alleen Harrods maar ook warenhuis Selfridge heeft een enorme kerstafdeling. Hier begint de kerstsfeer ook al vanaf augustus waar je enorm veel kerstproducten kunt kopen. Wil je niet alleen kijken maar ook daadwerkelijk wat kopen? Dan kan je beter naar Selfridge gaan. De prijzen zijn in vergelijking met Harrods goed te betalen. En ook bij Selfridge is de kerstman in de maand december aanwezig.

Boxing Day: hoge korting

Nadat je een geweldig kerst in Londen hebt gehad is shoppen met korting helemaal top. In Londen vieren ze alleen eerste kerstdag dus zijn op tweede kerstdag alle winkels gewoon open. En dat wordt gevierd met hoge kortingen. Deze dag op 26 december staat bekend als Boxing Day. Niet alleen in Londen begint dan de uitverkoop maar in heel het land. Het enige warenhuis dat niet open is op 26 december is Harrods deze heeft wel kerstuitverkoop maar dan traditioneel op 27 december vanaf 09:00 uur.

Neem de trein naar Londen

Met een Elk Nederlands Station-ticket reis je vanaf het station bij jou in de buurt naar Londen, met een overstap in Brussel-Zuid. Het ticket is geldig voor de hele reis naar Londen, waar je ook vertrekt in Nederland. Het ticket is alleen geldig op de treinen van NS en NMBS, niet op Thalys of ICE.

Overstappen in Brussel-Zuid

Ga naar de Eurostar check-in in Brussel-Zuid. Je bagage en identiteit worden gecontroleerd voor je in de trein stapt. Op het ticket staan het nummer van het rijtuig en van je zitplaats. Prettig om te weten: maar met dit ticket kun je tot 24 uur doorbrengen in Brussel voor je in de Eurostar-trein stapt.

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in het hart van Londen, in het prachtige station van St Pancras International. Volg de aanwijzingen voor een taxi, de bus of de underground om verder te reizen. Je kunt in de Eurostar al meteen een opgeladen Oyster card kopen voor het openbaar vervoer in Londen, of aan de ticketmachines in het station.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739