vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

KLM gaat bagage loskoppelen van vliegticketprijs

KLM gaat bagage loskoppelen van vliegticketprijs

KLM gaat bagage loskoppelen van vliegticketprijs

KLM gaat bagage apart berekenen en is daardoor niet meer in de ticketprijs inbegrepen. Dit betekent dat een passagier in de economy class 15 euro per vlucht betaalt voor één stuk ruimbagage op Europese vluchten per 22 april 2013.

Iedereen die een relatie met KLM heeft, is hiervan uitgezonderd. Dit zijn klanten die lid zijn of worden van het Frequent Flyer programma Flying Blue. Ook geldt dit voor gecontracteerde Corporate Clients, BlueBiz leden en passagiers die in het bezit zijn van een volledig flexibel ticket (Y en B klasse).

Reis op maat

KLM introduceert dit vernieuwde business model in Europa om in te spelen op veranderd klantgedrag: een groot deel van de huidige passagiers in Europa reist nu zonder ruimbagage. Bovendien heeft de klant steeds meer de behoefte om een reis “op maat” samen te stellen. Dit kan hij of zij doen via betaalde opties (paid options), zoals stoelkeuze, meer beenruimte (Economy Comfort) en paid lounge access op termijn. De keuze is aan de klant.

Meer Europeesche bestemmingen

KLM verlaagt vanaf 22 april op 11 Europese bestemmingen de prijs naar € 99. KLM biedt zo ruim 30 Europese bestemmingen tegen dit tarief. KLM heeft naar haar zeggen hiermee in Nederland het grootste aanbod aan laag geprijsde bestemmingen voor de klant.

– Met het vliegtuig op vakantie? Sluit altijd een goede reisverzekering af! –

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739