vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

KLM komt met directe vlucht naar Mumbai in India

KLM Royal Dutch Airlines vliegt per 29 oktober 2017 met een directe vlucht op Mumbai, de grootste stad van India. Vliegtickets naar Mumbai kunnen met ingang van vandaag worden geboekt.

Vluchtschema: Amsterdam-Mumbai-Amsterdam

Tijdens het winterseizoen 2017/2018 voert KLM drie vluchten per week naar Mumbai uit, met vertrek op maandag, donderdag en zondag. Passagiers reizen aan boord van de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner, die voorzien is van 30 World Business Class -stoelen, 45 Economy Uitgebreid-stoelen en 219 Economy Class-stoelen.
De vlucht vertrekt om 13.00 uur CET uit Amsterdam en landt om 01.55 uur lokale tijd in Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 04.00 uur lokale tijd uit Mumbai en landt om 08.45 uur CET in Amsterdam.

Over Mumbai

Mumbai is de hoofdstad van de Indiase staat Maharashtra en is de dichtstbevolkte stad van India. Mumbai is gelegen aan de westkust van India en heeft een diepe natuurlijke haven. De stad is het financiële en commerciële centrum en de entertainment-hoofdstad van India. Het is ook een van ’s werelds top tien handelscentra wat betreft wereldwijde financiële stromen. De zakelijke mogelijkheden van Mumbai, evenals de kansen op een hogere levensstandaard die de stad biedt, trekken migranten uit alle hoeken van India aan, waardoor de stad een smeltkroes is van vele gemeenschappen en culturen.

Aangezien Mumbai airport de hub is van KLM’s codeshare partner Jet Airways, kunnen klanten op deze KLM-vlucht naar Mumbai ook eenvoudig een veelvoud aan aansluitende vluchten boeken naar alle grote steden en zakencentra in India, zoals Hyderabad, Ahmedabad, Chennai en Pune.

Rechtstreekse verbindingen tussen Nederland–India

Jet Airways heeft het vertrekpunt van dagelijkse vluchten naar Delhi en Mumbai verplaatst van Brussel naar Amsterdam. Voorheen bestond de verbinding slechts uit de dagelijkse KLM-vlucht van Amsterdam naar Delhi. Onlangs kondigde Jet Airways aan om ook dagelijkse vluchten uit te gaan voeren tussen Bangalore en Amsterdam.

Bron: KLM

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739