vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

KLM toestel botst bijna met een onbekende straaljager boven Noordzee

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen  Een passagiersvliegtuig van KLM heeft op 19 april boven het Duitse waddeneiland Sylt moeten uitwijken voor een nog onbekende straaljager. Dat meldt een woordvoerster van De Onderzoeksraad Voor Veiligheid.

Het vliegtuig, een Fokker 70 cityhopper, was onderweg van Amsterdam richting Oslo, toe er plotseling vanuit het niets een straaljager opdook die veel te dicht bij vloog.

De piloten van de KLM voerde een uitwijkmanoeuvre uit om een crash te voorkomen. Beide toestellen vlogen daarna verder. Het is niet duidelijk vanwaar de straaljager afkomstig is.

Het incident was in eerste instantie gemeld bij de Duitse Onderzoeksraad. De raad neemt het onderzoek over van Duitse collega’s.


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739