vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Last minute reisverzekering uit de automaat in België

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten De luchthaven Brussel Zuid Charleroi heeft een wereldpremière: een reisverzekering uit de automaat.

De luchthaven van Brussel heeft in de terminal, twee automaten van verzekeraar SoluAssistance geplaatst. Reizigers die wachten om te boarden, kunnen zelfs nog enkele minuten voor het vertrek een reisverzekering afsluiten. Brussel Zuid Charleroi is de eerste luchthaven ter wereld waar deze terminals zijn geplaatst. Belgische reizigers vergeten geregeld om een reisverzekering af e sluiten. Op deze manier kunnen ze toch verzekerd op reis.

SoluAssistance, een 100% Belgische verzekeringsmaatschappij, biedt daarvoor de oplossing dankzij haar automatische verdeelpunten, waarmee reizigers een reisverzekering en/of een bagageverzekering (tegen schade, diefstal of verlies) kunnen nemen en zo met een gerust hart op reis kunnen gaan.

Deze automatische verdeelpunten zijn na de check-in (airside) geplaatst en zijn 24/7 beschikbaar. De automaten zijn heel gemakkelijk in gebruik. De reiziger hoeft enkel te antwoorden op de vragen op het scherm om een polis af te sluiten, die meteen van kracht is.

Een verzekering afsluiten kan al vanaf 3 euro per persoon en per dag voor de basisdekking.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739