vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Touroperators melden veel vraag naar lastminute zonvakanties

lastminute zonvakanties

Regen in Nederland: run op lastminute zonvakanties

Nederlanders zijn het slechte weer beu en dat merken de touroperators. Er is sprake van een run op lastminute vakanties naar de zon, zo laat reisorganisatie Thomas Cook weten.

“Nu het slechte weer blijft aanhouden zijn mensen alsnog gaan boeken. Ze willen zekerheid dat ze zon krijgen”, zei de woordvoerster. Thomas Cook heeft inmiddels extra mensen ingezet om de drukte op te vangen.

Nederlanders willen vooral naar zonzekere bestemmingen in Europa zoals Spanje, Portugal, Turkije en Frankrijk. Er worden minder verre reizen geboekt.

Deze zomer gaan 11 miljoen Nederlanders één week of langer op zomervakantie. Dat aantal is lager dan vorig jaar. Toen waren dat bijna 11.5 miljoen vakanties. Reden van deze daling is de crisis en het lage consumentenvertrouwen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739