vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mallorca boekt record aantal toeristen

Spanje scoort deze zomer veel toeristen en ook Mallorca profiteert mee van de populariteit. Het Spaanse eiland kreeg in juli bezoek van een recordaantal van 1,84 miljoen toeristen. Een groei van 9,5 procent ten opzichte van een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers van het verkeersbureau van de Balearen.

Spanje lijkt vooral te profiteren van het feit dat toeristen een alternatief zoeken voor Turkije die te maken heeft met aanslagen en onrust. De luchthaven van Mallorca verwerkte in het laatste weekend van augustus zo’n 600.000 passagiers in vier dagen tijd.

Begin oktober komen veel buitenlandse toeristen af op het ‘oktoberfest’ wat door de Duitse expat gemeenschap wordt georganiseerd.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739