vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Man dood na val van dak hotel in Singapore

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers In Singapore is een Duitse man (46) van het prestigieuze Marina Bay Sands hotel gevallen. Locale media melde eerst dat het om een Nederlandse man zou gaan, later is dit gecorrigeerd. 

De man viel of sprong van de bovenste verdieping van het bekende hotel. Het grote dakterras en een zwembad bevinden zich op een hoogte van 191 meter.

Hoe de man van het uitzichtplatform kon vallen, is niet bekend. Het dak is beveiligd met twee meter hoge glaswanden. Zelfdoding wordt dan ook niet uitgesloten. Volgens lokale media verbleef de man niet in het hotel, maar logeerde hij ergens anders.

Het is de eerste keer sinds de opening van het hotel in 2010 dat een bezoeker naar beneden valt. De politie in Singapore stelt een onderzoek in.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739