vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Marechaussee Schiphol en FBI onderzoeken broodjes met naalden Delta Air Lines

In zeker zes kalkoensandwiches aan boord van vier vliegtuigen van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Airlines zijn naalden aangetroffen. Dat heeft Delta bekendgemaakt.

De marechaussee onderzoekt hoe er naalden terecht konden komen in broodjes aan boord van vliegtuigen die vanaf Schiphol vliegen. Hiervoor is een rechercheteam opgesteld, meldt de marechaussee dinsdag. In het onderzoek wordt onder meer samengewerkt met de FBI en Delta Airlines.

De broodjes werden zondag geserveerd op vier vluchten van Delta Airlines van Schiphol naar de Verenigde Staten. Een passagier raakte lichtgewond.

De broodjes komen van de Amsterdamse vestiging van cateringbedrijf Gate Gourmet. Dat bedrijf wordt ook in het onderzoek meegenomen. Een woordvoerder van het bedrijf liet eerder weten dat er geen gelijksoortige meldingen van andere vliegtuigmaatschappijen zijn binnengekomen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739