vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Meer Chinese studenten naar Europa door zwakke euro

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen Door de zwakke euro wordt Europa steeds interessanter voor Chinese studenten, dat meldde de krant China Daily.

Het afgelopen jaar is de euro ten opzichte van de Chinese yuan ruim 15 procent gedaald. Daarmee wordt Europa interessanter voor Chinezen die in Europa willen studeren. Het aantal Chinese studenten dat in het buitenland studeert, is sinds 2008 met een vijfde toegenomen naar 350.000. Het grootste deel daarvan studeert in Duitsland.

Meer Chinese toeristen

Niet alleen voor studente wordt Europa steeds betaalbaarder ook de toeristencijfers zitten in de lift. Het aantal overnachtingen van Chinese toeristen in Duitsland is gestegen van 950.000 in 2007 naar 1.320.000 miljoen in 2011. Hiermee heeft China zelfs de plaats van Japan overgenomen als leverancier van de meeste toeristen uit Azië.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739