vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Actie Allianz Global Assistance: 20% korting op wintersporthelmen

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Ook dit jaar gaat nog ongeveer driekwart van alle Nederlanders zonder helm de piste op. Een zorgelijke situatie. De skipistes worden namelijk steeds drukker. Dit leidt in combinatie met steeds betere preparatie van de pistes en de ontwikkeling van ski’s en snowboards, tot hogere snelheden. Door drukke pistes en hogere snelheden ontstaat er meer kans op een ongeluk met ernstig letsel.

Het is daarom belangrijk een helm te dragen tijdens de wintersport. Allianz Global Assistance biedt haar verzekerden de mogelijkheid deze nu voordelig te kopen. Op www.wintersporthelmen.nl krijgt een verzekerde van Allianz Global Assistance 20% korting op wintersporthelmen bij het invoeren van het polisnummer. Deze actiekorting is geldig tot en met 28 februari 2011.

Wintersportvakantie – waarom een helm dragen?

Veel wintersporters zijn zich bewust van het nut van een goede voorbereiding. Toch wordt één onderdeel van de voorbereiding vaak nog over het hoofd gezien, de aanschaf van een wintersporthelm. Niet alleen voor kinderen is het verstandig een helm te dragen. Ook volwassen, ervaren skiërs wordt geadviseerd een goed passende helm te dragen. Onderzoek wijst namelijk uit dat de kans op hoofdletsel hiermee wordt gehalveerd. En letsel komt niet alleen voort uit eenzijdige ongevallen maar kan ook ontstaan uit een botsing tussen twee skiërs of snowboarders.

Gelukkig heeft de ontwikkeling van wintersporthelmen niet stilgestaan en ligt de tijd van zware en onUitgebreidabele helmen ver achter ons. Lichtgewicht helmen, met een goede pasvorm, ventilatie én design, zijn nu voor iedereen beschikbaar. Hierdoor is er geen reden meer om zonder helm de piste op te gaan.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739