vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Motor van wereldreiziger voor vrede gestolen in Amsterdam

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een wereldreiziger uit Indonesië is zwaar gedupeerd door diefstal van zijn motorfiets in onze hoofdstad.

De 50-jarige Jeffrey Polnaja vertrok in 2006 vanuit Jakarta en begon destijds aan zijn wereldreis. Zijn motor, waarmee hij al ruim 70 landen had bezocht, werd vrijdag in Amsterdam gestolen.

De Globetrotter maakte zijn reis voor de wereldvrede. Hij heeft tijdelijk onderdak bij een vriendin in Eindhoven. Hij liet weten aangifte te hebben gedaan bij de politie.

Gedupeerd

Polnaja is door de diefstal zwaar gedupeerd. In de koffers op de motor zaten onder meer reisdocumenten, zoals visa, die hem toegang hadden moeten verschaffen tot een aantal landen. Hij was van plan om medio mei zijn reis te vervolgen vanuit Parijs om van daaruit door Polen, Rusland, Siberië, Canada en Noord- en Zuid-Amerika te rijden. Daarna zou hij onder meer Australië en Nieuw-Zeeland bezoeken.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739