vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlandse snowboarder omgekomen in Zuid-Duitsland

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Bij een ongeluk tijdens het wintersporten in Beieren, is een Nederlander van 17 jaar omgekomen. Dat meldt de politie in de Duitse deelstaat.

De jonge snowboarder raakte bij Oberjoch buiten de piste en knalde vijftien meter verderop tegen een boom. Een reddingshelikopter werd ingezet en hulpdiensten probeerden de jongen ter plaatse te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Waardoor de snowboarder buiten de piste belandde is nog onduidelijk. Het weer was op het moment van het ongeluk goed.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739