vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

New York ontving vorig jaar recordaantal toeristen

new-york Vorig jaar is New York door ruim 58,3 miljoen toeristen bezocht. De stad verwacht dat dit aantal in 2016 stijgt met 2,4 procent tot 59,7 miljoen bezoekers. De groei is voor een deel te danken aan de toestroom van Chinese toeristen.

He toerismebureau van New York verwacht dat het aantal toeristen gaat stijgen tot 67 miljoen in 2021.

Vorig jaar bezochten 850.000 Chinese toeristen New York. In 2016 wordt verwacht dat dit aantal stijgt naar 920.000 bezoekers uit het Aziatische land. New York profiteert van de gunstige dollarkoers waardoor het land goedkoper is voor Chinezen. Na Groot-Brittannië, Canada en Brazilië is China het land waar de meeste toeristen vandaan komen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739