vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

BuZa: Niet-essentiële reizen naar bepaalde gebieden op Malediven ontraden

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor de Malediven aangepast.

Reizen naar bepaalde gebieden van het eilandenrijk in de Indische oceaan worden ontraden. Op de website staat te lezen:

De politieke situatie in de Malediven is onrustig en heeft in de hoofdstad Malé de afgelopen weken regelmatig geleid tot demonstraties en uiteindelijk tot het aftreden van de president. Niet-essentiële reizen naar bepaalde gebieden worden ontraden, te weten naar het hoofdeiland Malé met uitzondering van het vliegveld Malé International Airport. Bij reizen in de overige delen van de Malediven wordt geadviseerd waakzaamheid te betrachten en demonstraties en samenscholingen te mijden.

De Malediven zijn momenteel in de greep van een politieke crisis. De voormalige president Mohamed Nasheed gaf onlangs opdracht de hoogste strafrechter in het land te arresteren. De magistraat zou corrupt en politiek bevooroordeeld zijn. Dit leidde de afgelopen weken tot felle protesten in binnen- en buitenland. Nasheed trad dinsdag af.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739